Volg ons Facebook 

GPS TracTracer

In één oogopslag weten waar uw voertuigen en machines zich bevinden...

en waar ze mee bezig zijn!

 

 

 

 

 

Waar zijn mijn buitendienstmedewerkers? …en waar zijn zij vandaag mee bezig geweest?

TracTracer stelt u in staat op zeer accurate wijze de actuele locatie van uw voertuigen en machines te monitoren en per voertuig en werknemer al hun bewegingen en bezoeken in te zien. De actuele werkuren en gereden kilometers wordt weergegeven in de rapportage. Ook de volledige historie kan per machine worden bekeken om onder andere een goede urenregistratie van uw werknemers en machines te verkrijgen.

Een van mijn werknemers belde mij vanmorgen op…: “Mijn machine is gestolen!”

Diefstal van uw werkmaterieel en voertuigen vormt een grote bron van ergernis en kosten binnen uw bedrijf en kan zelfs uw continuïteit in gevaar brengen. Denk hierbij aan de kosten van inzetmachines en –voertuigen, ongewenste investeringen en lange levertijden voor nieuwe auto’s en machines. Het is daarom van belang uw gestolen eigendom zo spoedig mogelijk terug te vinden. Via uw eigen PC kunt u met TracTracer zelf uw objecten lokaliseren en zelfs zien welke route ze hebben gereden. Uitgebreide alarmering via de TracTracer Meldkamer en via sms en e-mail is natuurlijk standaard. Desgewenst kan TracTracer u middels internationale recherchebureaus hulp bieden bij repatriëring. Het uitgebreide Installatiecertificaat en de TracTracer Fotodatabase zijn hierbij zeer doeltreffende hulpmiddelen.

De werkplaats is het overzicht kwijt…

Uw voertuigen en machines zijn altijd onderweg of in het veld aan het werk. Daar moet het immers verdiend worden. Dit maakt het wel lastiger te controleren wanneer een onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd. Vaak blijkt in de werkplaats dat er reeds veel meer draaiuren en kilometers op de tellers staan dan verwacht zodat de noodzakelijke beurten soms te laat worden uitgevoerd. Met alle gevolgen en kosten van dien! Met TracTracer kan uw werkplaatsplanner automatisch per e-mail een notificatie van onderhoud ontvangen wanneer uw voertuig aan een periodieke beurt toe is.

Die huurmachine wordt in het weekeind niet gebruikt hoor…

Een kwestie van goed vertrouwen natuurlijk. U berekent een gedeelte van de huur uit coulance toch maar niet aan de klant. Toch nemen sommige klanten van verhuurbedrijven het niet zo nauw met “goed vertrouwen” en verdwijnen jaarlijks vele duizenden euro’s aan gederfde huurinkomsten door het niet goed kunnen controleren van de inzet van verhuurobjecten. Wordt de machine vervolgens ook nog eens niet teruggebracht dan is de problematiek van verhuren volledig omschreven! Met TracTracer kunt u feilloos controleren of uw klant het daadwerkelijke huurgebruik aan uw medewerkers heeft doorgegeven of dat de machine toch langer heeft gewerkt. Bij niet retourneren kan de machine snel worden getraceerd en worden teruggehaald.

Hoe werkt het TracTracer Controller Voertuigvolgsysteem?

Het TracTracer Voertuigvolgsysteem bepaald door middel van een GPS-(Global Positioning System) module de signalen van GPS-satellieten. Dit gebeurd via een SIRF GPS-antenne. Middels deze signalen kan op elk moment, waar dan ook ter wereld, de positie van uw voertuig of materieel worden bepaald. Na inbouw worden gegevens als onder andere locatie, status en afgelegde weg middels een low-cost GPRS-verbinding doorgestuurd naar de TracTracer servers. Via de beveiligde TracTracer Webapplicatie kunt u nu, waar dan ook ter wereld, al uw aangesloten objecten volgen en monitoren. TracTracer biedt u een zeer geavanceerde Telematicaoplossing voor uw bedrijf in zaken als planning, administratie en beveiliging van uw voertuigen. Wij grijpen terug op de kennis en ervaring van medewerkers welke aan de basis hebben gestaan van de telematicaproducten zoals nu bekend. Wij kunnen kordaat inspringen op wensen en problemen die zich in uw bedrijf voordoen en kunnen daar door maatwerk te allen tijde een oplossing in bieden. Door een flexibel in te richten webapplicatie, die speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt, is het zeer eenvoudig toekomstige ontwikkelingen binnen uw bedrijf op de juiste manier onder te brengen. TracTracer biedt u kwaliteit, service en flexibiliteit. Middels ons uitgebreide servicesysteem (waarbij u contact houdt met uw vaste contactpersoon) en de samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven kunnen wij u een zeer hoge servicegraad aanbieden. Neemt u voor meer informatie of een demonstratie geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voordelen:

* Eenvoudig te volgen via eigen computer

* Weten waar en of uw machine bezig is

* Managment systeem

* In combinatie met Careplusplan gelijkwaardig aan W2 beveiliging

* Ondersteuning met internationale recherche bureaus

* Wij verzorgen voor u:

  • Aanmelding bij ETEC Careplan
  • Inbouw van het systeem
  • Aanmelding bij TracTracer

Transportweg 10 | 2742RH | WADDINXVEEN | Nederland |  0180-331188 |  0180-331180 |  etec@etec.nl