Welkom bij ETEC

Onze missie is om emissievrije graafmachines de nieuwe standaard te maken op de bouwplaats van de toekomst. Met onze geheel in eigen beheer geproduceerde moderne elektrische ETEC graafmachines maken wij deze stap mogelijk! Geen enkele andere fabrikant van bouwmachines heeft meer expertise in het maken van elektrische machines en daar zijn we trots op!

Over ETEC machines

Hoe het begon...

Al sinds 1930 zijn wij gefocust om de beste machines te maken! Machines fabriceren zit in ons bloed. Met bijna 100! jaar ervaring zijn we in staat om de perfecte elektrische machine te bouwen die het optimaal presteren op de bouwplaats van de toekomst. Alle ETEC machines zijn ontworpen door mensen met passie gecombineerd met ervaringen vanuit de praktijk, vanuit u! Alle ETEC elektrische graafmachines zijn uitvoerig in de praktijk getest alvorens seriematige productie wordt gestart. De wensen vanuit de gebruikers in combinatie met onze kennis zorgt ervoor dat u en onze specialisten de ETEC machines inmiddels tot de best presterende elektrische graafmachines in de markt hebben gemaakt!

Lithium ijzerfosfaat accu (LFP)
Lithium ijzerfosfaat accu (LFP)
Alle ETEC elektrische machines zijn voorzien van de LFP, lithium-ijzerfosfaat-accu. LFP accu’s zijn onbetwist de beste keuze voor uw elektrische graafmachine. Onafhankelijke onderzoeken wijzen uit dat de LFP accu’s vele voordelen bevatten zoals o.a.: - Gèèn brandgevaar, de bekende ‘thermal runaway’ is bij een LFP accu niet mogelijk - Bestand tegen hoge temperaturen - Vele malen langere levensverwachting - Transparant productieproces, géén gebruik van grondstoffen die met kinderarbeid geassocieerd worden!
Volledige werkdag
Volledige werkdag
Een hele werkdag presteren in de zwaarste condities! Dat is een van de uitgangspunten tijdens het ontwerpen van ETEC machines. Door het combineren van slim design, kennis vanuit de praktijk en goede materialen maakt ETEC dit mogelijk en is dit geen papieren werkelijkheid meer. ETEC graafmachines zijn getest in de zwaarste omstandigheden ,praktijktesten wijzen uit dat ETEC graafmachines een hele werkdag presteren bij gemiddelde tot zware werkzaamheden.
Veiligheid
Veiligheid
Er is veel aandacht voor de veiligheid van onze elektrische machines. Per ETEC model kiezen we het juiste voltage wat het beste past bij de machineklasse. In de praktijk betekent dat de compacte modellen, tot en met de E86c zijn voorzien van zogenaamde ‘laagvoltage’ accu’s en daarboven wordt gebruik gemaakt van ‘hoogvoltage’ accu’s (600V). Uiteraard voldoen alle ETEC machines aan de hoogste veiligheidseisen en worden geproduceerd volgens de geldende normen die van toepassing zijn bij elektrische (graaf)machines.

Onze ETEC machines

De emissieloze bouwplaats

We hebben een breed aanbod aan emissievrije machines die zonder twijfel de beste zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor elke toepassing hebben wij de juiste machine! Mocht uw machine nog niet bestaan, dan hebben we geen problemen om er een voor u te ontwerpen én bouwen zodat die zelfs aan uw hoogste eisen voldoen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw machine het juiste gereedschap is voor de klus!

Power Storage
ETEC Powerbox 161 kWh & 174 kWh
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
Elektrische Minigraver ETEC E20C
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Midigraver Etec E86C
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Midigraver ETEC E36C
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
Elektrische Rupsgraafmachine ETEC E160LC
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Mobiele graafmachine ETEC E160W
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Rupsgraafmachine ETEC E250LC
Bekijk meer