Welkom bij ETEC

Vanaf dag één is ETEC altijd gemotiveerd geweest om de beste ''special equipment'' te ontwerpen, produceren en te bouwen die bij uw bedrijf passen. Met ons 10.000 m2 groot complex met 3.000 m2 werkplaats, modern uitgeruste spuiterij en een volledig uitgeruste constructieafdeling zijn wij in staat om elk soort zwaar materieel te ontwikkelen en te produceren.

Over ETEC machines

Hoe het begon...

Al sinds 1930 zijn wij gefocust om de beste machines te maken! Maatwerk zit in ons bloed en zorgt ervoor dat wij ons elke dag proberen te verbeteren. Met tientallen jaren ervaring zijn we in staat om de perfecte machine te bouwen die het beste presteert op de bouwplaats waar op maat gemaakte machines nodig zijn!

Elektrische graafmachines
Elektrische graafmachines
De keuzes over het milieu die wij komende decennia maken bepalen hoe de wereld er de komende 100.000 jaar uit gaat zien. Wij bij ELM zijn betrokken bij het klimaat en gebruiken onze kennis en kunde voor de ontwikkeling van ''zero-emission'' materiaal. Met onze moderne elektrische graafmachines zetten wij de nieuwe standaard voor de bouwplaats van de toekomst
Alles onder 1 dak
Alles onder 1 dak
Met een werkplaats van 3.000 m2, eigen spuiterij met 2 ruime spuitcabines én een volledig uitgerust constructieafdeling waarin we in eigen huis machines kunnen ontwikkelen en produceren zijn wij uniek in de markt. Met 30 fulltime medewerkers hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner en is geen enkele uitdaging te groot!
Speciaalbouw
Speciaalbouw
Elke klant is uniek en daarom is elke machine uniek. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ontwerpen en modificeren van machines, van 1 ton tot 100 ton. Onze elektrische machines, sloopmachines en op maat gemaakte machines staan ​​bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid, prestaties, ontwerp en comfort.

Onze ETEC machines

Maatwerk is het nieuwe standaard

We hebben een breed aanbod aan emissievrije machines en sloopmachines die zonder twijfel de beste zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor elke toepassing hebben wij de juiste machine! Mocht uw machine nog niet bestaan, dan hebben we geen problemen om er een voor u te ontwerpen én bouwen zodat die zelfs aan uw hoogste eisen voldoen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw machine het juiste gereedschap is voor de klus!

Elektrische graafmachine
Elektrische Minigraver ETEC E20C
Bekijk meer
Power Storage
ETEC Powerbox 161 kWh & 174 kWh
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Midigraver ETEC E36C
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Midigraver Etec E86C
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
Elektrische Rupsgraafmachine ETEC E160LC
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Rupsgraafmachine ETEC E250LC
Bekijk meer
Elektrische graafmachine
elektrische Mobiele graafmachine ETEC E160W
Bekijk meer
Specialties
ETEC SPECIALTIES Etec
Bekijk meer